keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Ensimmäinen curlingiin tutustumispäivä

Eilen tiistaina oli vuorossa seuramme ensimmäinen isommalle yleisölle vedetty curlingiin tutustumispäivä. Meihin oli ottanut yhteyttä paikallisesta yrityksestä yksi ryhmä, joka halusi tulla kokeilemaan curlingia. Paikalla heitä oli n 20 ja meitä ohjaajia 2.

Tilaisuus oli hyvin onnistunut. Aluksi aloiteltiin pienellä palaverilla pukukopissa, jossa kerrottiin vähän asioita lajista, tekniikasta ja välineistä. Samaan aikaan toinen meistä valmisteli jään. Sitten siirryttiinkin vähitellen jo jäälle. Aluksi opeteltiin ponnistusta, joka alkoikin muutamien heittojen jälkeen vähitellen löytää tukevaa asentoa. Tämän jälkeen heitettiin sitten vähän pitkää heittoa ja lopussa pelattiin, jotta saataisiin pelin tuomaa jännitystä mukaan. Kaikki tutustujat olivat oikein tyyytväisiä ja heidän järkkääjänsä lupasi suositella oikein kovasti muille yrityksen osastoille.

Eli kaikille tuntui jäävän tosi tosi hyvä mieli leppoisasta tutustumisesta lajiin. Ja kiinnostus lajia kohtaan kasvoi myöskin. Useampikin henkilö oli session jälkeen luvannut tutustua nyt lajiin tarkemmin ja seurata lajia mediasta. Jääaikaa heillä oli 1h 15min joka oli aikalailla juuri sopivasti. Siinä ehti n 20 hengen ryhmä sopivasti tutustua lajiin ja lopussa eivät olleet liian väsyneitä heittämään. Eli hyvin toimiva konsepti.

Kahdella vetäjällä oli kyllä kädet täynnä hommaa kokoajan. Mutta hauskaa se oli ja oli mukava esitellä lajia ihan uusille tyypeille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti