maanantai 27. syyskuuta 2010

Kangasniemen turnaus 17.-19.9.2010

Pelien tunnelmaa turnauksessa

Syyskuun puolivälissä pelattiin taas perinteinen Kangasniemen curling-turnaus, joka on kuuluisa jäistään ja kovasta tasostaan. Turnaukseen suuntasi kauden 2010 II-divisioonan joukkue eli Mark, Teemu, Seppo ja Ari.

Turnaus oli jäiltään erinomainen. No, ykkösrata oli vino kuin mikä, mut se oli kuin meidän kotihallissa.. Liukkautta löytyi niin, että joutui ihan varomaan ponnistusta. Kaikki pelaajamme tuntuivatkin löytävän heittonsa suhteellisen nopeasti ja pelit sujuivat hyvin! Jo kolme viikkoa käynnissä olleet harjoitukset olivat auttaneet ihan selvästikin ja enää ei ollut tarvetta miettiä pelkkää ponnistusta vaan oli jopa mahdollista miettiä tähtäystä! Ihmeellistä mitä pienikin harjoittelu voi saada aikaan..

Turnauksessa oli kaikille luvattu 5 peliä ja joukkueemme saldo oli lopuksi 3 voittoa ja 2 tappiota. Joten hyvin pärjäsimme! Loppusijoituksemme oli 15. 30 joukkueen turnauksessa. Erinomainen saavutus lupaa hyvää tulevaa kautta. Tilastoja turnauksesta löytyy Curling liiton sivuilta - Kangasniemen ottelutulokset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti