maanantai 27. syyskuuta 2010

Oma jäävuoro Oulusta!

Curling rata ensimmäistä kertaa Oulussa!
  Vihdoin se onnistui! Saimme kaupungilta oman harjoitusvuoron koko talveksi Linnanmaan jäähallista! Kerran viikossa pääsemme kotikaupungissamme pelaamaan omaa lajiamme eikä enää tarvi lähteä Ranualle asti treenaamaan..

Harjoituksia on pidetty tiistai aamuisin syyskuun alusta asti ja paljon on ollut tekemistä ja oppimista. Aluksi kivet haettiin lainaan Ranualta (suur kiitos heille!) mutta omat kivet on myös pistetty tilaukseen. Samalla on pitänyt hankkia lisää varusteita, askarrella hakkeja ja säilytyslaatikoita yms. Kaikki on ollut uutta ja vähitellen alkaa perusjutut olla kasassa.

Mark tekee jäitä ensimmäisissä omissa treeneissä.
Ensimmäisten harjoitusten jälkeen jääkin on parantunut. Tähän on paljon auttanut, että saimme pepli laitteen, eikä enää tarvi käyttää teipattua kastelukannua.:) Samoin hallin työntekijät olivat viime viikolla höylänneett kaukalon laidat, jolloin kivet eivät enää valuneet kohti kentän keskustaa kuten aikaisemmin.. Mahtava parannus.
Muutama uusi tyyppi on saatu treeneihin mukaan ja lajiin tutustumaan. Hienoa! Nyt vain toiminta vakiintumaan ja seura kasvamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti