torstai 11. maaliskuuta 2010

Hopeaa Lappisarjasta!

Niin siinä sitten kävi, että Markin joukkue (Oulu 2) tuli toiseksi 2009-2010-Lappisarjassa. Voiton vei ennakkosuosikki Ranua 2, joka hävisi vain kaksi peliä sarjassa, ja nimenomaan Oulu 2:lle. Kolmannen sijan nappasi Roi jr.

http://personal.inet.fi/urheilu/curling/lappikuppi_9_10.pdf

Ranua 2 lähti johtoasemassa viimeiseen pelipäivään Ranualla, ja Oulu 2 olisi tarvinnut muiden joukkueiden apua sarjan voittamiseksi. Paha takaisku voittotaistelulle tuli jo ennen pelien alkua, kun kävi ilmi että Roi jr. oli epäurheilijamaisesti luovuttanut viimeiset pelit antaen näin yhden ilmaisen voiton Ranua 2:lle. Juuri Roi jr. olisi ollut potentiaalinen joukkue nappaamaan voiton Ranua 2:sta. Ei auttanu rotestit, prkl!

Oulu 2:lla oli viimeisenä pelipäivänä vain kaksi ottelua, joista ensimmäinen Ranua 3:a vastaan. Ottelu voitettiin hieman nihkeästä alusta huolimatta. Toinen ja samalla joukkueen viimeinen peli turnauksessa oli loppusijoituksen kannalta merkityksetön, kun Ranua 2 oli jo karannut tavoittamattomiin, eikä takaa voinut kukaan enää tulla ohi. Peliä jäikin pelaamaan enää puolet Oulu 2:sta vahvistettuna yhdellä Oulu 1:n pelaajalla, toinen puolikas lähti kapteenin johdolla aikaisemmin kotimatkalle. Tuloksena oli tietenkin tappio Ranuan Latyille.

Oulu 1:n viimeiset pelit jatkuivat samaan tahtiin kuin Kemijärvellä, saldona neljä tappiota ja loppusijoitus sarjan viimeinen.

Oulu 2:n häikäisevän hopeapokaalin kävi juhlallisessa palkintoseremoniassa pokkaamassa joukkueen ykkösheittäjä Kimmo "Battleman" Melamies.Pokaali löytynee piakkoin Oluthuone Leskisen palkintokaapista. Tai sitten ei löydy, koska pysti on niin pieni, että se hukkuu sinne kaappiin...

Kiitokset vielä Leskisen Essille joukkueiden tukemisesta kauden aikana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti